lauantai 24. maaliskuuta 2012

Hissumpaa

Koska kirjoitus ei itsessään ole hauska, sekaan on piilotettu itse tekstiin irrallisia "hauskoja" kuvia.

On tässä ollu vähän hissumpaa päivittelyn suhteen, kun on muka ollut niin paljon menossa kokoajan, ettei mitään ehdi kirjottelee. Keskityin alkuviikon aikana työnhakuun ja sitten oli oikein yksi kappale työhaastattelujakin. Perjantai meni sitten mehustellessa juuri saatua työpaikkaa. Tänään on lauantai ja olo on sellanen, että oon tulossa kipeeks. Ei hyvä tämä.

Kuitennii, sain töitä. Tiistaista perjantaihin 3,5h päivässä (13.30 – 17.00) ja palkka sellanen ihan siedettävä, suhteessa työtunteihin ja mikä tärkeintä palkka on sellanen, että tulen sillä toimeen. Työ itsessään onkin sitten ehkä jotain ihan muuta mitä oisin halunnut tehdä, mutta työssä on muutama hyvä puoli joiden takia päätin sinne hakea. Kaksi niistä on noi työajat ja ettei tarvii viikonloppusin tehdä töitä. Suurin syy kuitenkin tohon työhön hakeutumiseen on lasten kanssa työskentely, uskon nimittäin vakaasti, ja olen sen muiltakin kuullu, että lasten kanssa oppii kielen parhaiten. Joten josko jäis vähän muutakin päähän islannista kuin erilaisia herjauksia.

...juhlapyhät lähestyy...

Kumma sekin, että ite osaan islanniks vaan erilaisia herjauksia ja muutamia jotain parin sanan fraaseja joilla pärjää esim. kauppareissulla. Sit taas, tullu roikuttua noiden muutaman muun mamun kanssa, niin ne ei sitten osaa suomestakaan muutakun kaiken maailman hyödyllisiä lausahduksia. Pakko kuitenkin myöntää, että kun saa saksalaisen sanomaan ”Kuulakärkikynä” tai ”minä röyhtäisin” niin se on pirun hauskaa.

Kävin eilen kahden saksalaisen ja kahden ranskalaisen kanssa kääntymässä saksalaisen pubin avajaisissa. Ainoo positiivinen sanottava siitä paikasta oli, että olutta sai ilmaseks klo. 23.00 asti. Seinät oli maalattu saksan lipun värein. Oli aivan kamala paikka. Ja ihmiset oli aivan kamalassa kunnossa kun kaljaa oli saanu ilmaseks kolme (3) tuntia. Kun kello löi 23.00 ja ilmaisen kaljan kaataminen loppu, tyhjeni lähes koko pubi.

...

Tilanne on kuitenkin se, että nyt pitää keskittyä pysymään terveenä, jotta tiistaina pystyy alottamaan duunit.

2 kommenttia:

  1. mita toi pillubox muka on tarkoittavinaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanoppa se. Pilleripurkkia se tarkottaa, mutta miks pitaa issikoiden sekottaa noi sanat noin. Etta etuosa islantia ja loppuosa ameriikkaa. En kasita.

      Poista